SIDSTE BLIK TILBAGE


Peder Skyttes bog ”Sidste blik tilbage” er en fortælling, hvor erindringer, drømmeagtige sekvenser og refleksioner fra et liv med rejser og stor kærlighed til mennesker, kunst, musik og natur tilsammen væver et billede af et menneske med både udsyn og indsigt.
Med afsæt i oplevelser i alt fra egne langt fra Danmark over togter med vikingeskibe til danske flygtningelejre får vi indblik i et menneske, der i langt højere grad bygger sine holdninger på det erfarede og oplevede end på fordomme og forudfattede klichéer. Et menneske, der – fornemmer man − ikke har følt sig presset til at følge den ”slagne vej”.

En personlig bog, der rækker videre end det private – fordi den på baggrund af det personligt oplevede rummer en kommentar om verden omkring os.

Hvor er vi på vej hen?
Lenette Jul Nielsen - Oversætter

 

Ved køb henvendelse til email - pederskytte@gmail.com

Samtidig har Peder Skytte fundet essensen i selve livets kerne med et fantastisk indblik i den spirituelle side af tilværelsen.
 Jørgen Moranis, forfatter og clairvoyant

Sidste blik tilbage arbejdede sig langsomt
men uafvendeligt ind på mig. For hver side jeg læste, 

kom jeg dybere i mig selv. En rigdom af oplevelser, refleksioner og erindringer er bundet sammen af en iagttagelsesevne og sensitivitet, der lader hvert øjeblik folde sig ud som var det

ens egen oplevelse. Lang tid efter står de indre billeder stadig knivskarpt, som et poetisk rum der åbnede i mig. Peder Skytte ser verden, mærker den og giver den

videre fra en kunstners vågne, fintfølende sind. 

Det var en sand gave.

Louise Mazanti – Psykoterapeut, professor, kurator

og skribent.

At læse Peder Skyttes " Sidste blik tilbage" er som at blive stillet foran et stort lærred og så sammen med forfatteren, pensler og farvepalette, hoppe hovedkulds ind i det og bare lade komme som måtte komme.
Peder har på en eventyrlig og humoristisks måde sammenfattet "gamle dage" rejser, historiske fact og filosofiske kommentarer, så jeg både fik en ordentlig svingtur, men dog landede blødt med fornemmelse af et helt billede, en dybere ro og et lille velmenende smil på læben.

Niels Hadberg - musiker, producer, pædagog

Peder skyttes bog “Sidste blik tilbage” er en poetisk rejsebeskrivelse, en visionær indlevelse i selve livet med en sans for at se tilværelsen som en rigdom der tages ind og lagres i sjælen. Natur, by –og menneskebeskrivelser er udsøgte og beskrevet lyrisk og levende.

Hvor kan man finde mig?
Send mig en besked

Selsøvej 30 C, 4050 Skibby

pederskytte@gmail.com

Mobil: 29865055

 

© 2015 af Rolf Skytte. PROUDLY created with Wix.com

Find mig på facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now